Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ps. 23

 
 

falla fall steka lamm surra fluga
långfluga där gröp ut det sista y
ta ljudet med dig när du går låt herden bära det
förlorade att läka såren goda på den smala stigen
vilse för mig i vall bland berg och låt ditt sken
ditt ansikte lysa ljus säg inte amen om du tuggar
brödet dricker vattenvinet det som vandlats vigts
ta en oliv här bryt en kvist från cedern driv ut
försäljarna de många och låt barnen komma
Sela! 

 
 
 
 
 



Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Westin
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-24 12:09



Bookmark and Share


  Anya VIP
Intressant upplägg. jag håller med tidigare kommentator, många bilder frammanas.
2013-08-24

  Stigi Skog
En text som ger många inre bilder med sitt fragmentariska uttryck
2013-08-24

  Gerd Vading
En predikan. Gillar dina ordassosiationer.
2013-08-24

  Kerstin B
Vackert andligt! Jag hör din röst läsa den.
2013-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin