Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

summor

 

Självså i mig några meningar

obrutna, kanske brutala

lämna utloppet fritt

obelamrat

i min stad finns sevärda belägringar

summor av allt gröpande

dunkla avsikter

Inte så att jag dömer

jag bara lyser

vrider om pilen, riktningen

jag bara, märk, bara

vill glänsa

vara någon

Om bara inte orden…




Fri vers av cilax VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-24 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt