Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När verkligheten kommer ikapp

 

 

?

käken domnar bort

och du undrar vad som hänt

du ser efter i spegeln

men du har svårt att se

det är alldeles för mycket blod

 

i spegeln så ser du något bakom dig

något som bara står där

med världens största flin

det hånskrattar åt dig

och skakar på huvudet

 

men snart så förstår du allt

när detta något sträcker fram sin arm

och blottar liket som vilar i dess hand

det som en gång var ditt hjärta

 

och du kan bara se på

när livet flinar

hånskrattar och vänder sig om

för att gå

för att lämna dig

 

du ser dig själv i spegeln

din blodiga käke

och du förstår

 

att det var livet

som alldeles nyss

gav dig en fet smäll på käften

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 548 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-08-24 23:39



Bookmark and Share


  Anna*
Snyggt skrivet! Riktigt bra med slutpoängen!
2013-09-08

  Tess74
Aj aj aj....så starkt smärtsamt och bra. Du skriver otroligt bra
2013-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP