Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En önskan


Vill stryka min hand över din kind.

Vill ta dina händer i mina, och dra dig närmare mig.

Vill låta våra läppar nudda varann..

Vill låta oss känna varandras värme och närhet.

Vill att du tittar mig i ögonen och ser mitt rätta jag.

Se kvinnan som älskar dig, även fast kroppen är svag.




Fri vers av Angel of love
Läst 366 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-08-25 01:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Starka önskningar...varmt och kärleksfullt...
2013-08-27

  Fem hjärtan VIP
Fin kärleksförklaring!
2013-08-25

    ej medlem längre
Stark fin text.
2013-08-25

  Lars Hedlin
Så fint i önskans och längtans ton!
2013-08-25

    ej medlem längre
en underbar kärleksförklaring uttalad i nattens dunkel...
2013-08-25

    ej medlem längre
Perect!
kram
2013-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love