Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tranornas resa

Närsynta och grå
med böjda huvuden
riktade mot jorden

men i termikens virvlar
stiger höstens fåglar
mot en blå himmel
för att skymta
Afrika




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-25 10:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Trevlig och trygg resa...välkomna tillbaka - SNART!
2013-08-25

  Minkki VIP
fin symbolik och naturdikt
2013-08-25

  Måna N. Berger
P.S. Kanhända återspeglar deras dans just drömmen om resan. Tranan fascinerar och din dikt satte fart på mina funderingar.
2013-08-25

  Måna N. Berger
Men de dansar Peter, de dansar!
2013-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP