Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför !

varför känns det så bra när du ler mot mig

varför känns det så bra när du håller min hand

varför känns det så bra när du håller om mig

varför känns det så bra när du kysser mig

varför känns det så bra när jag tänker på dig

varför känner jag mig så rädd när det känns så bra..




Fri vers av Morgan
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-25 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan