Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen plats att vila på



bara fötter
mot fuktigt
gräs


tunga tårar
över nakna
kinder


vilsen själ
irrar runt


ingen plats
att vila på


ingen som
orkar lyssna
och förstå





men även
krossade hjärtan
älskar


även ensamma
själar hittar hem
till slut




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-26 18:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra och starkt dikt!
2013-08-28

    ej medlem längre
Känn hur Din vänner
"bär" - Dig.
2013-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell