Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jamen jag spårar jag, sa pappa, och hjälpte mig ta mig hem i djupsnön


gratis är gott

 

har man alls gjort ett intryck ett spår
ett svar från och av sig själv om man inte blir ifrågasatt

vem är det som följer dig som inget ifrågasätter
som håller med och kliver i dina spår

utan att visa sig från därbakom

 

vem är det du spårar för
som inget ger tillbaka

 

en kovändning med en spotlight
en fråga mitt i stoppet

 

- Hej. Vart är du på väg? Kan du visa mig?

 

(gratis är gott)

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-26 21:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
j
2013-08-26

    ej medlem längre
brännskadade tackar för gratisskutsen **


ärt du helt körd i huvudet eller.
2013-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri