Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gillar ju att vända på problemställningarna lite grann ibland ...


Killar, det är faktiskt helt ok att säga Nej! ...

... Ni har inte någon
obligerande skyldighet 
att ställa upp på sex
bara för att en tjej
just dig vill ha
och lägger upp sig för dig ...

Om du känner dig osäker
på vad du känner
när det visar sig
att hon vill mer
än det där att
ni blott bara
ska vara vänner ...


... så är det ett tecken
du bör ta på allvar,
som allt för ofta brukar
tolkas som impotens
när det egentligen handlar om
att den aktuella aspiranten
ur ett sexuellt perspektiv
ej för dig är ett lockande alternativ ...

Så vad jag vill säga till dig
som tror att du måste säga ja
och visa att du kan prestera bra
när du inom dig känner ett växande
Nej! - Det här är ju inte det jag vill med dig ...

... är att ...

- Därför ska du säga Nej!
Och inte någonsin känna dig
tvunget Obligerad att säga Ja
för att någon vill ha dig ...

Ett Nej! 
är inte bara ett Nej!
vilket en kille ska respektera
oavsett aktuellt läge eller situation
för att det kommer från en tjej ...
Ett Nej! är ett Nej! även 
när det kommer från dig!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-08-27 01:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra...nej är nej, oavsett vem som säger det...
2013-08-27

  Tess74
Suveränt skrivet, och så sant! Män växer upp med bilden att ni ska vara hingstar som fixar allt. Viktig text
2013-08-27

    ej medlem längre
Du vänder det.

Frågan är väl lite? Om inte kvinnliga och manliga beteende ändock skiljer sig något?

Nja, jag tror faktiskt att det gör så.







2013-08-27

    ej medlem längre
Helt sant. Din text verkar gå att vända åt alla håll och gäller alla.
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP