Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det du så är det !

god morgon alla vackra poeter minna sidenlen
frände själar dansande i mörkret lekande för

att fånga det ljus som blixtrar till i bland av
lycka så att man ser en glimt av känslor som

gömmer sej i mörkret av smärtan i dom eller
blyghet dold glädje skälen är många i det

mentala mörkret fylld av själar på jakten
efter sanningen harmonin för när det

mentala mörkret kommer fram ut i ljuset
och knäböjer framför alltaret är skammen

oundviklig och även om munnen säger nej
så döljer det ej tårar som faller vare sej

det är natt eller dag för det är det dom det
faller i från som gör ont då det inte går att

ljuga för sej skälv när man vet sanningen
inom sej så då är det dags för att skälv

rannsaka sej tillrätta synder så det blir
lättare att bära och glädjen blir så mycket

större i ljuset när du dansar med dina
frände själar i det vackra ljuset ooopa !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-27 08:59



Bookmark and Share


  PPQ
gillar och gillar mycket
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten