Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlora något man vunnit kan leda till sorg oavsett av förlustens art.


Segerns pokal förlusten till sorg

Hela världen skall
Gråta mitt blod
Av sorg

Inga stjärnor
På himlen kan
Återställa min glädje

Jag förlorade de jag vunnit
Förlusten är fullständig
Lidandet blev totalt

Aldrig mer igen
Finns segerns pokal
I min ägo




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 407 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-27 10:52



Bookmark and Share


    sunnanvind
Aldrig mer är ett starkt oåterkallerligt ord...
2013-08-28

  prinscess VIP
skrivet direkt från hjärtat
2013-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX