Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
byta ett yttre göra med en villkors-tratt, mot en inre personlighet - vådan av högmod; Jokern i lekern; Coyote-business


infohämtare; pajas

 

"Jag tycker om att.. Om du.. så kan vi.. Vem är du?"

 

vem ens får lust att tala om vem man är
om man inte platsar efter det där 'om'-et

efter det är det där 'jag'-et inte intressant

 

hur svårt ska det vara att se sin egen tron
medan man sitter på den

 

ta fram hovnarren och låt honom ge

en förställning

se det uppenbara
sen svara mig

 

vem är du

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-27 14:26



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
- Peter! En sådan där typisk WYSIWYG-individ
men där betraktarens förmåga att se vad som finns att se
avgör huruvida den förmår att se vem jag är ...
- Men har man lite tid till övers kan man också
börja från början i april 2005 i mina arkiv här på poeter.se
och sedan beta sig igenom alster för alster fram till dagens datum ...
... då får man en rätt god inblick i lite mer av mig än vad som synes
vid ett första påseende ...
- Att ta en fika med mig är dock nog det som ger allra mest
om man verkligen vill få veta vem jag är ...

... Men vi vet ju alla hur det är med sånt där
som handlar om verkliga möten och riktig kommunikation
för de allra flesta som väljer att närvara
mer som en virtuellt uppdiktad eller maskerad person
än en verklig person - dvs den de är i verkliga livet ...
... IRL ... Det där som pågår utanför i den riktiga världen
där nätet inte inte fundamentet för kommunikationen är ...
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri