Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet man vad man utstått fått och betalat för så vet man vad man ska göra av soporna


ansvar

 

att använda sin tomt till egna rabatter blir lite lustigt mitt i stan där tillväxten tycks dallra på het asfalt mer än i planerad jord

planterat ansat och skördat

hur många fångar inte illusioner i de drömda
'rabatterna'

 


på min fönsterbräda 

tacksamhet 

 

en kärna

på väg att brista mitt i hösten

 

återbetalningen
ur rabatterna

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-27 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri