Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friheten runt hörnet

 

 

 

jag vet inte vad som händer

hur du gör det du gör

det känns som att jag spricker

men utan att gå sönder

 

du har stormat min svarta borg

den som demoner belägrat

i så många år

du är det Svärd

jag väntat på

med dig är jag stark

du ger mig mod

och tillsammans

dräper vi ondskan

 

och snart

 

snart är jag fri

 

snart lever jag igen

 

och då

 

då vill jag leva med dig

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-08-27 23:36



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Bra effekt att lämna slutet öppet
2013-09-03

  Filosofen2
Den är mycket bra!
2013-09-03

  ~LillMarlene Landen~
Lysande!
2013-09-03

    iiku
Hoppas du finner lyckan och räddningen. Det är du värd!
2013-08-29

  Fru Intighet
Räddningen är nära, det är jag säker på.
Vackert skrivet!
2013-08-28

    Bitförbit
Väldigt fin! Friheten är nog närmre än du tror!
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP