Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ljuvheten i en hämnd får gå till inspirationen - tack för lånet..... gah. Betalas med: ljuden.


spöka; föröka tystnaden sa Lynx

for you

 

for ever down
i det du förstår bäst

 

lågheten

http://www.youtube.com/watch?v=6_5ftq4vZ3E

 

vassego
när inget normalmänskligt som samvete
hänsyn respekt ödmjukhet rättvisa och tolerans 
fungerar

 

vassego

for you

 

*

 

vill man gräva ner sig i skit så kan man gräva så djupt att andra inte hittar dit

vill man kunna göra det och kan, ska man inte klaga

andra har inget val; hämta upp dem

om du anser att du kan bara för att du vill

 

/

(hånad fnysen hämnad skuldbelagd och glömd
tack för det
du
med problem du inte ens

vågar se

 

en gång lögnare
alltid lögnare

 

try me
sa jag då
säger det nu

sade du nåt
"Lägg ner!"

någon bad om ärlighet
fick ärlighet
vägrade ärlighet

 

när hämnden är enda medlet
är förlusten ett faktum

 

flydde stal och blev en förfödelad tonåring
kastade ägodelar och gled in i illusionen

 

stilbrott för en som kallar sig spontan


(jag vet varför det inte fungerar
med både det ena och det andra)

den enes bröd den andres död

 

någon glömde tacka som Turkey
och stäppens bufflar lägger rökridå

 

knapra försiktigt på resterna
råttorna är många i år

 

 

*bordlagt och vidareskickat vidderna; kråkmiddag
serverad av Coyote - lita inte till tystnaden*

 


nedgrävt tystat benskrapat korslagt
ramsat rimmat och förklarat dött

 

vem vill ha härsket kött

 

på knä ber jag om att få tacka för återbetalningen
kommen i exakt stund med exakt mängd på exakt rek

 

ah trött med tillåtelse


hör tystnaden
eka eka eka

 

i väggarna
i sömnen
i ångesten
i egen egonojas flykt


och vi
vi tar det på Andra Sidan

 

(källhänvisning dokumentation fakta

vågar du mask-offa framför familjen om femton år
det du hånar hos andra

 

någon glömde att vandrat
är gått över stäpperna

 

i hästens spår)


Horse; Power
(nej det hjälper inte att köra köpa eller putsa den)

 

Lynx; Secrets
Crow; Spirit Law
Raven; Magic

ut ur hjärta flyger hon fritt
allt mitt är nu ditt

så även samvetet över
egenmäktigt förraande

 

*

 

Dog; Loyality - man behöver inga saker när dofterna sitter kvar.
hon hoppade och du vet varför
för jag tillät det

 

för hon stod högre
än du nånsing kommer göra

Ha ett fint s.k. liv
/Andra Sidan

 

[....hon är ’Andra Sidan’ av det du antagligen bara vet ena sidan av...(källhänvisning = rättvisa)]

 

 

*

 

modige män
går hem
där andra går ner sig
modige män

får sen besök
när andra går igen

modige män

 

är rädd för spöken

 

bu

 

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-28 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri