Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen utveckling av gammalt ordspråk.


Boas ordspråk

De stora som faller från sina höga hästar,
slår sig värre än de små som snubblar på marken.




Övriga genrer av Boa Berg
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-03-07 07:47



Bookmark and Share


  Sophie Berg
Detta är ord som stämmer. Man ska nog passa sig för att sätta sig över andra. det gör ont när man faller. Du är så klok. Kram syrran
2006-03-12

  Svante
Fullträff!! Bra skrivet!
2006-03-10

  JMR
hehe...jättekul!
2006-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg