Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
äta samvete till frukost resten av livet - seems like a nice charm.. sånt håller inga tak för, så armera mera i moralhuset jepp!


mjäk; ohyra och dyra klipp

 

slut på mjäket

 

tjafs sa du
lugn


det finns goda referenser lagrade
kopia om önskas - hon lånade orden som var sagda
att hålla sanningar

 

dög de inte


annars kommer kopia vid nästa möte
vid Porten - den med virkade mattan

 

den utan tak
där ovan

 

det är slut på mjäket
man ska vara nådig på nojiga
bara röra lite gryta

 

liksom påminna
genom konsten

 

den egna
inte stjäla från andra

 


tjafs sa den som red hämndens lädesadel med ett hånflin
i hetsig jakt från sitt samvete över stulna bilder

över bortkastad egendom
över svek över lögn över portning á la eftersök

 

nej hon ville inte mer
inse

 

mjäk sa den som betalade notan

har man inte pondus i vare sig kammar'n eller käft
har man inte på vägarna att göra förrän huset är fritt
från ohyra

 

det är slut på mjäket

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-28 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri