Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ögon att drunkna i

Ljugarbänken
där högt och lågt blandas
saltstoder har vi blivit
vi som tappat fart
vi som vuxit fast
tänker mest på ruset

Sitter och låter tiden gå
hälsar på nån
lite flyktig bekant
ett par ord om vädret

Men inuti brinner det
en eld inte nån kan släcka
en längtan
att ge sig ut på vägarna igen

vara en modern luffare
en skugga på vägen
mot den grå asfalten
E:4:an
som lovar så mycket

Men orkar inte riktigt
orkar bara sitta här
morgon efter morgon

prata lite genialt
komma med nåt dumt skämt
vänta på att nån ska komma
en ängel
med ögon man kan drunkna i...




Fri vers av Mikael Ekman
Läst 221 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-08-28 10:33



Bookmark and Share


  Nina.H
en ängels ögon.. värt att
vänta på.. Bra skrivet!!
2013-08-28

    Elisabeth Nilsson VIP
På kornet diktat! Känner igen detta från min brors vänner.
2013-08-28

    ej medlem längre
Man kan drömma sig bort, bort i rymder av kärlek och fantasi....
2013-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman