Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kråkor inspekterar fiskgjuseboet.. och pratar med varandra


på bovisning ( tanka )


kan vi flytta hit?


är det litet för stort..?


utsikten är fin...


men en webb- kamera!? som

som är på hela tiden??!




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-29 15:42



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja det gäller att
se sig för vem som
ser och hör när man
på sig rör... .. .
2013-08-29

  Lars Hedlin
;) En text som berör
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran