Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text från 2005


Çete Sidades

 

helgon i det vita
smaken är vanilj och syrlig
namnet långsamt ut
Çete Sidades klingar ÇS
har det nära under tyget
som det glänser samman
under tvillingsmycket

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Westin
Läst 256 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-29 14:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
känsligt för ljudens nyanser. får intrycket att det här skulle kunna vara en del av något mycket mer utvecklat, utförligare, längre. det är nog ett bra betyg för texten.
2013-08-30

    ej medlem längre
Har läst den några gånger och fastnar hela tiden för sista delen:
"har det nära under tyget
som det glänser samman
under tvillingsmycket"
Elegant.

2013-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin