Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två nerskjutna prinsessor

Träffade dom på ett behandlingshem i Sörmland på 80-talet.
Alldeles för fina för att gå ner sig i missbruk.

Den ena var från Skåne och den andra från Göteborg.
Dom var som piff och puff, ekorrpigga nu när dom var drogfria.

Skrattade ofta och gärna, lyste upp min dag, jag tror jag blev kär i båda två.

Sen skulle dom ut i samhället igen, två nerskjutna prinsessor och jag såg dom aldrig sen, vet inte var det blev av dom....




Prosa av Mikael Ekman
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-29 15:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är synd om människor som råkar illa ut.
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman