Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En flaska och en dikt

Är förlorad
i drömmen om en flaska idag
sitta vid stereon
dikta och dåra

En mulen dag
en själfull dag
ta en klunk
gråta lite
skratta lite

Bara vara
som ett löv i vinden
som en sten på stranden

Sitter fast i mig själv
kommer inte ut idag
vill bara gömma mig i en flaska
lyssna på musiken och minnas

då jag var vild och fri
skulle erövra världen
med en flaska och en dikt...




Fri vers av Mikael Ekman
Läst 577 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-29 15:19



Bookmark and Share


  aol
Man är fri för stunden av spriten men det väger inte upp oppvaknadet ångestklorna som griper hårt om hjärtat så hårt svårt att andas dikta skriva i ruset blir bara ett sammelsurium av ord,
2014-07-23

    ordskalv
Gripande. Nästa gång jag diktar och tar en klunk ska jag tänka på denna :)
2013-08-29

    ej medlem längre
Ibland blir man överväldigad av minnen...då är det lätt att bli sittande och fundera.
2013-08-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket gripande och sorgset stillsamt!
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman