Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så vackert !

En ros , så vacker där den stolt står

En ros, med sin blodröda krona och smaragd gröna blad

En ros, så taggig och sticks när du
försöker plocka den

En ros, så underbart vacker men ändå
så ensam

En ros, en tår kommer varje gång jag
ser en , är det en tår av glädje eller sorg..




Fri vers av Morgan
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-29 18:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text att tycka om...och det gör jag...mycket!

2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan