Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslan !

känslan jag får att vara bredvid dig

Känslan när din hand håller min

Känslan när du kysser mig

Känslan känns ändlös underbar...




Fri vers av Morgan
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-29 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan