Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hämnd genom o-göra:


Skunk på dig!

 

 

 

Ska börja hämnas så där tillåtet som

KLAG 
Karmatiskt Loyalt Andligt Gediget 

..tror jag nog att jag ska jepp, och det helt utan agerande över huvud taget.

 

Varför ödsla energi på det som ändå kommer att jämkas upp
av Andra Sidan.

 

Erkänna sin delaktighet (Takes 2 2 tango javisst)

men inget kan bortförklaras i ett svek 
när öppenheten sen länge blottat sitt

 

så lek ja lek
tills glöden
når in - din

 

känsla för liv finns ej

 

och sen som nu efter eget ansvarstagande, slå upp portarna. Tillåta fullt ös från Ovan för resten av ansvaret

Who needs shelter when Life is soft and reacts on Law of Skunk;

attraction repulsion

du som endast ser svart där svartvitt borde ses
du som endast ser vitt där vitsvart borde ses

 

egenmäktig överhöghet
(det svider som bäst då)

 

Reputation - Yeah! 

 

Rulla tummarna. Tippa tillbaka och se tiden an. Lika obekymrad som vissa livsfejkare omkring.
Dagens Dikt:

 

Ah, men se på Efterrätten
där kommer en korp över slätten
med en kråka brevé.

Nice för Livsläxe-Rätten

 

*

 

så stänger vi sakta ner och smakar på insikten
att vet man inte bättre så blir man arg

 

vet man bättre

 

så ser man gången tid som tragisk
sorglig och önskar den blinde

 

Allt Gott

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-29 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri