Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försiktigt, ingen vet


Försiktigt, försiktigt
Så att ingen hör
Så att ingen förstår
Så att ingen får veta

Ditt millisekundens korta leende
Som säger mer än hela jävla bibeln

Du vill
Du vill verkligen

Ingen vet
Ingen förstår
Utom vi

Utanför regnar det
Det är fullt med folk
Jag är rädd att regnet kommer in hit
Och att alla blir blöta

Du vill
Så klart du vill
Din blick
Berättar att vi går mot ljusare tider




Övriga genrer av Oliviuus
Läst 345 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-29 21:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är härligt att ha en hemlis med någon mitt ibland en massa folk. Man lever i en egen värld där ingen hat tillträde.
En härlig dikt som lyser upp och värmer. Den speglar både livslust och kraft.
2013-09-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Förhoppningsfulla, kärleksfyllda ord lyser i din dikt!
2013-08-30

    ej medlem längre
Suverän
2013-08-29

  Mona Nordkvist VIP
Mycket vackert.
Vetskap om att gå mot ljusare tider.
2013-08-29

  Tess74
Å så otroligt vackert!!
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Oliviuus
Oliviuus