Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förstörde min bh

Jag förstörde min bh,
Vad ska jag nu få stöd ifrån?




Fri vers av Oliviuus
Läst 400 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-08-07 23:42



Bookmark and Share


    nånja
Tänker på Feven-Bränn Bhn
2014-10-11

    nånja
Tänker på Feven-Bränn Bhn
2014-10-11

    Sefarge VIP
Det "inre stödet"
Är nog det bästa
Trots allt.eller?
(Tänker då,ej på silikonet)
Tack för underfundig text!
2014-10-11

    ej medlem längre
Ha ha...love it!!!
2014-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Oliviuus
Oliviuus