Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Depression


Livet gråter och döden ler

Med undrande ögon ser du på mig
Vad är det som sker, vad mer önskar du dig?
Du har fått se mig naken och blottad utan något att dölja
Allt du inte borde sett, för vilken väg skall jag följa,
När livet alltid gråter samtidigt som döden ler,
Vad finns det för anledning till att kämpa mer?
Du fick se blod rinna ner för min mjuka kropp
Du undrar vad det är som händer, om det inte finns något stopp?

Nej för änglarna gråter
Och djävulen ler
Snart går vi hand i hand och jag finns inte mer




Bunden vers (Rim) av Oliviuus
Läst 368 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-12-02 23:33



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Berörande in i hjärteroten. Ändå finns hopp om ljusets ankomst. Trots att mörkret regerar just nu.
2014-12-03

    ej medlem längre
Ruggigt berörande, varje ord är som ett piskrapp
2014-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Oliviuus
Oliviuus