Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syster, syster!


Syster, syster!
Vart är dina bröder?

Min vän, min vän!
Vad är det inom dig som ständigt blöder?

Fröken, Fröken!
Tänk på allt som hänt, jag vet att du minns.

Lilla flicka, lilla flicka!
Du söker efter en lycka,
Som inte finns.




Bunden vers av Oliviuus
Läst 405 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-08-08 00:14



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Sorglig berörande text i flödande rytm.
2014-08-08

  Per "Läsaren" Sörqvist
gillar
2014-08-08

    ej medlem längre
Rik, stark, med härlig rytm
2014-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Oliviuus
Oliviuus