Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelsyster

Månen är full och natten är ung
Ute är jag och inga andra
Mina stega är impulser, jag är så lätt och så tung
Något annat styr mig dit jag ska vandra

Vi möts igen, du och jag, min spegelbild
Vi är systrar och värsta ovänner
Jag ser på dig, som mig fast så mild
Sträcker mig ner mot dina händer

Säg mig vem är du, min spegelbild?
Är du min ofödda tvillingsyster?
Behövs jag hos dig min spegelbild,
Är det därför du är så dyster?

Varför ropar du på mig,
Lockar mig hit?
Är det livet du vill åt, som gjort mig så rik
Behövs jag någon annanstans, är detta ett kall
Jag hör dig från andra sidan min syster , ditt ständiga skall




Bunden vers (Rim) av Oliviuus
Läst 335 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-12-15 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oliviuus
Oliviuus