Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så många,

Så många tårar
Så många skrik
Efter alla dessa vårar
Fyllda med panik

Så många känslor
Så många sår
Hur kunde det bli såhär,
Under alla dessa år

Så många tankar
Och en avbruten själ
Jag förblir ensam
Hur jag än är




Bunden vers av Oliviuus
Läst 428 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-01-06 12:08



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

berör på djupet hoppas vindarna
vänder så att du kärlek känner
2014-01-12

  Maria Sundelin VIP
starkt
Rädslan för det okända är en ful följeslagare
2014-01-12

    bittemi VIP
Ord som berör!
2014-01-12

  Carina Bendix
Stark och sorglig. Mycket berörande. Kram
2014-01-06

    ej medlem längre
Kramar från oss som finns här, många med liknande erfarenheter på detta ställe är. Aldrig ska du behöva känna dig helt ensam här <3
2014-01-06

  Tess74
Så ömt, starkt, sorgligt och bra!
2014-01-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Berörande och sorglig text! Önskar dig läkedom och kärlek på alla sätt!
Vingarna ska bära!
2014-01-06

    ej medlem längre
starkt och drabbande
2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Oliviuus
Oliviuus