Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snäpp på näsan, sa Hedvig åt Helge.....


behov; själv är bäste dräng eller ej

 

 

vissa ägnar sig åt 'sig och sitt'
först

 

egofiering av livet

sen får vännerna övrig tid som en ynnest
så där för att det blir

tid över

 

 

andra gör tvärtemot och gör 'sig och sitt' 
efteråt

 

behåller vännerna
tills när det verkligen

 

 

behövs

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-29 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri