Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag såg ditt hånleénde komma krypande, du skrämde mig med det en gång. men nu, leér jag tillbaka slår med håret i en självsäker rörelse, och intalar mig själv att jag kan slå dig med hjälp av ögonen jag fick av dig.


väntan



du slår tillbaka,
med en ond blick,
den enda saken jag inte ärvde från dig .
skrattretande, försöker du göra mig
obetydligt liten igen.
du tror att du fortfarande kan få mig att må dåligt

m e n,
du gör mig bara starkare.

för jag vet, något som inte du vet

J a g vet vem j a g är.




Fri vers av såradsjäl
Läst 516 gånger
Publicerad 2004-08-17 23:22



Bookmark and Share


    fiona
mäktig dikt...go girl
2004-08-18
  > Nästa text
< Föregående

såradsjäl