Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Moose totem; självkänsla; snacka om att kräva... "Än egenansvaret i att tillföra sin egen Giv då?" Jo, jag stångas.... ^^


som horn; mineralets förnekan

Vi, jag du
kan hedra hornet som genuin kamp-trofé

 

hur mycket har du givit själv
för att bidra hornets hårdhet

kräva någons kampstyrka
snåla på egen ansvar

 

mineral - det vi tar in visar sig i det vi ger ut
tackar vi för att få äran att lida

 

tackar vi för vår egen tillväxt
att växa

 

gör ont

 

gör nytt horn

 

*

 

i cyberns uppenbarliga 'det verkar som'-verkligheter
per tid
teknikens visning och sist-sagt-sitt-giltigt-verklighet
(vi vet ju faktiskt inte vad som hänt inreal vare sig under eller
efter 'teknikens under')

 

Ska vi vara tacksamma eller ej
för tekniken vi ändå kan utnyttja

liksom mineralerna vi får per automatik
i maten

 

ja,
så kan man ju luta sig tillbaka och kolla
sin egen klocka - sin egen mineralstatus

 

sin egen födning gödning
av det väsentliga

tid

 

mineral

själens hårdvara
kroppens osynliga 'förgivettagande'

 

Ah okey, du är e hård en..

 

(nänä du är medvetet ansvarig för intaget
dörrar jo - vi vet vad vi vill ha hemma i hallen
så bullshit att förneka

 

själens hårdvara
hornämnet)

 

Att fångas i cyberns illusion
göra den till eget fakta enligt behov

visar bara behovet in real

 

Har du svårt att bli åsidosatt
känns det kanske nonschalant

 

så ser jag din egen känsla för ditt självvärde

 

Moose kan stampa själviskt
men också feja sina horn för nästa säsomg

 

se sin förlust och ändå
se sin seger

 

jag vågade kampa

 

(något säger mig att du inte tål att bli tvingad till

 

att vänta)

 

och trots teknikens skuld fel missar tabbar och generellt godtagbara
paus-tillverkning
kliver jag gladeligen över älgen som råmar i vild förtvivlan

 

Brööhl!
Jag känner mig åsidosatt!

 

Men du Tekniken

"Dina horn kan inte störa min skogsvandring
för jag söker inte horn

 

 

Jag söker medvandring per klöve

Jag söker Horn som tillåts växa

 

som horn

 

med fejning och allt

 

*

 

under eget ansvar

ska jag också

stångas

 

förångas i hornets egen sjävförbränning

 

Down to Ashes
ner till egen formula

 

Hem

 

*

 

hårdvara

 

*

 

trygghet

 

*

 

[har du nångång per fot blivit jagad av en älg, så vet du vad självkänsla innebär, att överleva]

 

Tack Moose.

 

*

 


]

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-30 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri