Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...men var är låset.... jo, det är exakt där inte falska nycklar kommer åt


nyckel; ok hiva den då

 

okey

du kan kasta nycklar hit och dit
tack

du kan smälta några och göra kopior
ack

och du kan göra nya cylindrar för dig själv

 

(säkra din värld av illusion)

 

men oavsett


så länge du inte hittar låset hos den det berör
när det berör

 

om det nu berör
så är dina nyckelhistorier inte så mycket värda

 

på en silverbricka med minnen
(dina personliga stenar)


av full kompott

á la pot pourri

 

tvi

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-30 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri