Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hare

 

 

det protesteras när man drar ner

Andligheten i vardagen

 

kalla det konflikträdsla

 

dör en så överlever en annan

kalla det konfliktresultat

 

Har haren nångång testat en

kompromiss

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-30 05:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri