Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Österns ros

Hon var judinna
hennes mamma hade ett nummer tatuterat på armen

Hon visste så mycket
om det mänskliga
hade kontakt med makterna
om man säger så

Såg igenom mig på nolltid
såg en ensam liten pojke
som behövde ömhet

Vi fick en höst tillsammans
sedan drog hon vidare
var en sällsam blomma
Österns ros...




Fri vers av Mikael Ekman
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-30 09:19



Bookmark and Share


  Nina.H
Fint minne av en sällsam
Blomma.. vackert skrivet!
2013-08-30

    ej medlem längre

Berörande och vacker ...
2013-08-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Så vackert och ömsint tecknat porträtt!
2013-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman