Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vi kunde titta på oss själva från ett annat håll ibland en liten stund skulle det bli lite lugnare i världen. På köpet skulle vi få ett lite vidare perspektiv både på nu och sedan, eller hur?


Det bästa landet




Du får sova på kattens mage

och äta ur ekorrens hand

med tunga högtidliga steg
går du in
i älgarnas äppelland

Du ska vara en tistelprinsessa
på steglitsens tistelblomsfest

Du kan fara iväg på din isblåa vidd
och bli sedd av ditt älskade hav

och på sommaren vandra på jorden i norr
och beta den godaste lav

När du vet att din tro är ditt liv
blir ditt liv en förverkligad dröm


kan du måla en sista hälsning
kring månskivans virvelström




Bunden vers av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-30 10:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ett fint sätt att se på det hela...gillar...
2013-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP