Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två kvinnor




den ena
har aldrig burit förkläde
aldrig strukit en skjorta
aldrig skitit på ett avträde
aldrig blivit friad till eller sällskapat
innan hon gått i säng
aldrig varit fattig
aldrig älskat skolan
aldrig respekterat äldre
alltid tyckt illa om barnskrik

den andra talar när hon blir tillfrågad

de är mor och dotter
för varandra




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-30 12:56



Bookmark and Share


  aol
verkligen en genomträngande stark skrift som bär en stor ruggig sanning,
2013-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP