Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När dagen; ljusets kraft lagt sig och själen speglar dina tankars färd kommer glädje, sorg så plötsligt över dig som en saknad reflektion


Tänk om jag hade vingar

När bladen stillsamt ber om dagens falnande ljus

och blommorna redan stängt dörrar till sitt hus

då vattnet stilla lagt sig i vikens inre

och trädens färger blir skuggors minne

sitter du på bryggan och tårar bli ringar

tänk om jag till min älskade hade vingar




Fri vers (Fri form) av Ole Sunnerfjell
Läst 301 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-08-30 13:41



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
När bladen stillsamt ber om dagens falnande ljus
och blommorna redan stängt dörrar till sitt hus

tårar bli ringar

___________+++++
2014-03-05

  Linda CH VIP
Vacker och berörande!
2013-10-21

  Gunilla Wahlsten
Åh... andlöst vackert
2013-10-03

  Magica VIP
Sorg som berör, kram!
2013-09-05

  Blåbäret
i stillnad kommer den över en
som en reflektion från det inre
till den spegelblanka ytans avslöjande...

2013-09-01

  Maria Sundelin VIP
Mycket fin
När jag läste den känns det för mig som att "då" sist kunnat ge ännu mera tyngd åt texten
2013-09-01

    Conflicted poet
Wow! Vilket fantastiskt alster! Det är sällan jag blir rörd men den här texten nådde mig ända in i själen!! :)
2013-09-01

  Rozsi.kovacs

vilken vacker värme du förmedlar
2013-09-01

  ResenärGenomLivet VIP
Vemodiga känslor, men ack så vackert skrivet...
2013-08-31

  aol
underbart vackert svävar dina ord mot hjärtat, så fint skaldat vännen,
2013-08-31

    ej medlem längre
Vemodig o Vacker i samma inandning..
2013-08-30

  Angel of love
Ljuvligt vacker text.
2013-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Ole Sunnerfjell
Ole Sunnerfjell