Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
myrorna pratar..


myrornas taklagsfest ( tanka )



sista plankan nu


sedan blir det taklagsfest,


har byggt ett helt hus!



det får vi fira systrar -


jobbar så myrbra! ihop




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-31 14:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Flitiga myror små skapar och bygger som bara den snart i vinter vila gå
2013-09-02

  anits VIP
Underbart om myrorna
och deras flit
2013-09-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh myra
när hus är så dyra
oh knappt få ihop till
sin hyra då känns det
glatt att få till sin egen
stuga, men det är ju ett
måste till många den
måste duga...
Så finfin bild!
2013-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran