Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
myrorna pratar..


myrornas meddelande ( senryu )



tror ni att bäret


lämnas i fred när alla


läst: låt bli! vårt bär!..?




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 328 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-31 14:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Går nog inte till spillo!
2013-09-02

  TrollTörnTrappan VIP
Aha! Är det ett bär här?! Vill jag gärna äta upp :)
2013-09-01

  anits VIP
Det försvinner säkert snabbt
2013-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran