Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Swan; grace - från omedveten till medveten.


svanars också; Dream on

 

 

att sakta men säkert inse det man tyckt sig förstå och har sagt tyckt känt
hela livet

är nästan skrämmande

 

när ska dessa bekräftelser avta

 

kanske exakt när inskten har satt sig vid examenstårtan och rosen är inom räckhåll
kanske inte förrän det där man förstod har landat

 

i erfarenhetens kasse

 

skuttet från vetapåsen till kunnapåsen
som en annan svartsvan

 

plofs

 

men lärt att drömma
är lärt att drömma

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-31 15:18



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Men då, ju mer vi lär om livet desto mindre vet vi. Men det är i drömmarna och sagorna det finns annan lärdom.
Det är oerhört vackert i uppmaningen att "dröm på" bara för då blir världen annorlunda. Jag måste ju tillägga att svanar kan ju komma i olika nyanser från svart till vita. De svarta är trots allt coolare.
2013-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri