Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sökandet efter de visas sten går vidare


Alkemistens hybris

jag betraktar konsten
genom filmens öga

och ser där........

...... att vi varit på många
tusen ställen

och överallt har vi visat vår anda
och vår styrka

men vi har knappt för en enda
ynka timma

varit hos oss själva
varit oss själva




Fri vers av Eiler Lindh
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-03-07 12:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En underbar existenciell alster!
Bokmärker!
2007-05-07

  Daemon
Mycket tänkvärt livskonstaterande.
Härlig titel också!
2006-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Eiler Lindh
Eiler Lindh