Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll !

Håll dina armar omkring mig
och släpp inte taget,

Håll dina armar omkring mig
och kyss mig,

Håll dina armar omkring mig
och känn värmen från våra kroppar,

Håll dina armar omkring mig
och låt oss två bli en....




Fri vers av Morgan
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-31 20:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvliga ord!
2013-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan