Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

note to self

Jag skriver det här till mig. Inte till dom eller er eller dig. Bara till mig själv. Jag skriver det här för att min puls inte borde vara såhär hög. Och min kropp borde inte skaka på det här sättet. Det borde inte bildas svettpärlor på min överläpp och i pannan och överallt. Jag skriver det här för att jag är såså rädd. Jag skriver det här för att jag är säker på att jag kommer dö snart. För det är det panikångesten vrålar och skriker i mitt huvud. Jag skriver det här för att när jag vaknar imorgon och läser det igen, så kommer jag inse att jag fortfarande lever.




Fri vers av upsidejsi
Läst 380 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-08-31 23:32



Bookmark and Share


  RandomLines
Den sista meningen spred sig verkligen i kroppen
2013-12-01

  Ulf D VIP
Fin motsättning att börja med att skriva en offentlig egen minneslapp. Intressant humor eller vad det nu kan vara.
2013-08-31

  Mattias Alveteg (Lavtege)
Allvarligt, smärtsamt och ändå spred sig ett varmt leende när jag läste de sista orden. Applåd
2013-08-31
  > Nästa text
< Föregående

upsidejsi
upsidejsi