Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

44.

Spring bort kedjorna som håller dig fast,
spring fortare än du orkar, fortare än du förmår.
Spring bort alla minnen, spring väck alla sår.

Spring snabbare än deras ord,
spring från allt de sa.
Spring för din frihet,
för här finns inget kvar att ha.

Spring tills lungorna exploderar,
tills du inte kan stå.
Tills det flimrar för ögonen och det är omöjligt att gå.

Spring ifrån deras klor,
spring kvickare än deras kliv.
Spring om du vill leva,
ja spring, spring för ditt liv.




Bunden vers (Rim) av upsidejsi
Läst 347 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-07-21 16:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark, bra text som berör!
2014-07-21
  > Nästa text
< Föregående

upsidejsi
upsidejsi