Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvadrat eller rektangel?

men det värsta var ändå tiden efteråt
den snodde orden från min mun

jag behövde prata men hade ingenting att säga
behövde skriva men hittade inte alfabetet
behövde spy men hade slut på galla
behövde andas men glömde bort hur man gör

andas i fyrkant, sa min terapeut, andas i fyrkant




Fri vers av upsidejsi
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-20 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

upsidejsi
upsidejsi