Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

52.

den värsta känslan är nog ändå att vara omgiven av en hel hög av

kärleksfulla, omtänksamma, varma

människor

 

och trots det känna sig så obeskrivligt ensam.




Fri vers av upsidejsi
Läst 335 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-04-15 00:36



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Att läsa denna, en klar och tydlig bild av det där märkliga perspektivet som vi går med utan att se, och där det existensiellafår övertaget. Men om fler känner så finns det hopp. Undrar vad 53 kan innehålla.

2017-04-15

  McLashlan
det tror jag också så jag gör! höjden av utanförskap och alienation.
2017-04-15
  > Nästa text
< Föregående

upsidejsi
upsidejsi