Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlorare

du och jag, vi har fallit isär
någonstans längs vägen
blev jag sekundär

du och jag, vi hade aldrig en chans
vi var alltid för nära
när vi behövde distans

du och jag, vi var en explosion
men inte en vacker
utan ren destruktion




Bunden vers av upsidejsi
Läst 102 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-12 17:35



Bookmark and Share


  nattversioner VIP
så himla mycket igenkänningsfaktor i den här texten. Snyggt fångat på många sätt och vis!
2022-04-14
  > Nästa text
< Föregående

upsidejsi
upsidejsi